Samarbeta med Sailguide

Genom att samarbeta med sailguide.com når du enkelt de flesta av Nordens segelbåtsintresserade människor. Du annonserar effektivt i våra kanaler eftersom du når en väldefinierad målgrupp, seglare!

Vi vill gärna skapa samarbete med företag och orgnasationer som är i behov av att nå ut till alla seglingsintresserade människor.

Våra kanaler består av webbplatsen Sailguide.com och Facebook sidan www.facebook.com/sailguide. Webbplatsen Sailguide har funnits i 20 år och har ca 100 000 besökare i månaden.

Målgruppen på Sailguide
Användarna på Sailguide är både inbitna seglare och nya seglare som är på jakt efter sin första segelbåt. Det är både familjeseglare och kappseglare alla med det gemensamma intresset segling och båtar. Man använder Sailguide för att finna fakta om segelbåtar eller svar på en fråga gällande sitt segelbåtsägande. Vid köp eller försäljning av segelbåt finns prisstatstik på många båtmodeller för att enkelt kunna göra en bedömning av marknaden. Sailguides forum används av många användare dagligen för att fråga andra inom olika ämnen. Ofta får man svar från någon av forumets användare direkt.

Blir samarbetetspartner
Du når genom våra kanaler enkelt ut med ert erbjudande till de många av Nordens segelbåtsintreserade männsikor. Vi har många olika alternativ och vill gärna skapa den bästa formen av samarbete både för er och för användarna på Sailguide.

Tveka inte att kontakta oss info@sailguide.com