Linjett 32


Åsikt inskickad

av Anders Larsen, 2015-04-30


Båtens årsmodell:

1986

Års erfarenhetet av modellen:

3 år, Familje & kappsegling

Normal besättning:

1 person(er)

Seglingsegenskaperna:

Veldig bra balanse. Passe stiv. Krysser som en drøm og seiler overraskende raskt i lite vind. Båten føles trygg i alle vinder. Ingen overraskelser og ingen dårlige egenskaper. Tydelig at det er en seiler som har tegnet denne båten Båten seiler ikke så raskt som moderne båter på lens, grunnet smalt akterskip. Men desto bedre på kryss. Liker godt storseilskjøtet på hyttetaket. Var skeptisk til dette men det funker veldig bra.

Hur det är att bo i båten:

Går fint å bo 3 voksne (har ikke prøvd med flere) Ingen egen akterlugar som kanskje er et savn hos noen, men for oss går det fint. Toa midt i båten funker bra, men er mindre privat når noen oppholder seg i forpiggen. Veldig funksjonell og bra cocpit. Cocpit har ikke bridgedekk, hvilket gjør det veldig enkelt å bevege seg mellom cocpit og salong.

Positiva egenskaper:

Vakker, fin-fin seiler. Solid og velbygget med førsteklasses håndverk i alle deler. Mange små og smarte detaljer som gjør at man forstår at her ligger kunnskap og båtbyggerkunst bak

Problem / svaga punkter:

Ingen byggtekniske eller seilingsmessige svakheter. Noen vil kanskje savne akterlugar.

Genomförda förbättringar:

Ny teak i cocpit, solcelleanlegg, Ny belg, toatømming, nye kryssholt/knapar på siden (anbefales!) Ankerholder. Div. andre oppgraderinger.

Övriga kommentarer:

Min båt er 100% varvsbyggd og har vært problemfri i mitt eie. En skikkelig kvalitetsbåt som man blir stolt av å eie.