Bavaria 33 Cruiser


Åsikt inskickad

av carsten breuning, 2008-09-10


Båtens årsmodell:

2007

Års erfarenhetet av modellen:

1 år, Familjesegling

Normal besättning:

2 person(er)

Seglingsegenskaperna:

Båden sejler udemærket, dog er den tung i hækken på frund af den store vandtank og dieseltank. Vi løste problemet ved at lægge 200kg bly i ankerbrønden. Så holder den også højden bedre. Vi har en lille genua (27 kvm) men båden når hurtigt max hastighed så det er ingen problem.

Hur det är att bo i båten:

inretningen under dæk er fortræffeligt. Køkken fungere godt. Dog mangler der et ophæng til bruseren i badeværelset. Vi monteret et selv. Masser af plads omkring bordet i salonen - man spiser 6-8 man uden problermer

Positiva egenskaper:

Dejlig formielebåd der også sejler godt. Vi holder ca. 40 grader på kryds med Elvstrøm high tech sails (rullestoren og rullegenua)

Problem / svaga punkter:

tung i hækken som sagt ovenover. der er ikke to hastigheds spil på rullestoren eller storsejls skøder. Cockpit bordet er for lille og hængslerne for dårlige. det fungere bare ikke. Ellers er cockpittet god med god plads til 4. Lys i badeværselset har konstruktionsfejl

Genomförda förbättringar:

vi monteret springpullerter og har bygget et aftageligt større bord til cockpittet (vi kan nu sidde 6-8 til middag) Vi har også sat lister under det nuværende lille bord for at "klapperne" holder sig vandret.

Övriga kommentarer:

Meget båd for pengene