Willing 31


Åsikt inskickad

av Bjørn Søland, 2005-08-08


Båtens årsmodell:

1982

Års erfarenhetet av modellen:

3 år, Familjesegling

Normal besättning:

person(er)

Seglingsegenskaperna:

Willingen ble levert med høy og lav rigg. Vi har den høye og det gir bedre fart i svake vinder. Willingen hevder seg absolutt blant tilsvarende båter i samme alder.

Hur det är att bo i båten:

Dette er en skikkelig TURBÅT! Vi har vært 9 stykker (Fire voksne og fem barn) i båten i 3 år på rad. Alle køyer er 2 meter eller mer. All bagasje, mat, klær og utstyr for 9 mennesker kan ryddes vekk i et utall stuerom slik at båten blir beboelig også. Når vår familie på fem skal på tur blir det rent rommelig!

Positiva egenskaper:

Utmerket turbåt med masse plass. Den har 2 sjøkøyer i salongen for behagelig søvn underveis. Vinduer i skutesiden gir fin romfølelse og du slipper å reise deg for å se ut. Båten seiler bra og du sitter godt i cockpit på grunn av de skråstilte benkene. Motoren sitter under trappen som kan demonteres uten verktøy. Når det er gjort er det meget enkelt å komme til for å utføre vanlig vedlikehold. Plastarbeiderog innredning er skikkelig og solid.

Problem / svaga punkter:

Taket er trykket noe ned av riggen. Det er en kjent svakhet, men det har ingen større betydning utover at takplatene bulker seg.

Genomförda förbättringar:

Willingen ble levert med teppe! Det blir lett ekkelt og teakdørk er lagt. Ellers har båten opp gjennom tidene fått varme, rulleforseil, ny septiktank og annet som gjør at hun holder seg ung og pen.

Övriga kommentarer:

Willingen er allerede en klassiker.