Information och regler

Här skriver man inlägg som är lite mer "filosofiska" men ändå har marin anknytning.
Låst
Anders
Site Admin
Inlägg: 337
Blev medlem: ons 24 mar 2004, 20:55
Ort: Göteborg
Kontakt:

Information och regler

Inlägg av Anders » tor 15 feb 2007, 09:24

Båtforum!
Här kan Du diskutera och ställa marina frågor till andra läsare. Alla typer av marina frågor är välkomna.

Du behöver registrera dig för att kunna läsa och skriva i detta forum. Att registrera sig är enkelt, välj bara \"Bli medlem\" uppe till höger. Lämpligen väljer du också \"Logga in mig automatiskt\" när du loggar in första gången. Då behöver du inte logga in manuellt varje gång. Du kan börja skriva inlägg så fort du blivit godkänd som medlem, detta kan ta upp till någon dag. Detta är en extra säkerhetsåtgärd för att unvika spammare.

Observera!
Vänligen respektera att detta båtforum endast är till för marina diskussioner. Den är inte till för att sälja båtar och varor, detta görs under båtmarknad. Vidare är den inte till för att komma med tips och förslag om hemsidan, detta görs genom att maila till webmastern. Båtforumet är inte heller till för reklam. Inlägg med personangrepp eller som på annat sätt är oseriösa raderas. Så sker även med andra inlägg som inte följer kriterierna ovan. Allt för att forumet skall hålla en hög och seriös nivå och endast innehålla marina diskussioner.

Viktigt!
Om du lägger ut bilder (klistrar in, länkar från andra sidor osv.) måste det på grund av upphovsrättslagen vara ett foto taget av dig eller någon som Du känner och som samtycker. Du kan alltså inte använda dig av fotografier från böcker o dyl eller som du hittat på andra hemsidor! DU ansvarar för eventuella bilder som finns i DINA inlägg.
Självklart är det också så att du som skribent ansvarar för innehållet och åsikterna i dina egna inlägg.

Låst