Seglingsvänner sökes

Söker du besättning, gast eller resesällskap. Annonsera gärna i denna kategori
merab
Rookie
Inlägg: 2
Blev medlem: sön jul 08, 2018 9:14 pm

Seglingsvänner sökes

Inläggav merab » ons jul 11, 2018 3:47 pm

Hej! Jag är en tjej på 24 år som precis skaffat min första segelbåt utan att någonsin ha seglat innan. Jag har blivit frälst och spenderar nu all min tid med att läsa på om segling samt att segla och öva. Jag har redan halvt som halvt börjar planera att inom de närmsta åren åka iväg på en långfärdsegling.
Jag har inga vänner som seglar eller delar denna dröm med mig. IOM att segling är allt jag tänker på så vore det kul att ja någon att prata med det om som också är intresserad. Är du en erfaren seglare som vill prata lite eller har du precis som jag precis hittat till segling och vill bolla tankar och idéer med någon? Oavsett så skriv gärna till mig om du har lust.

s20
Silvermedlem
Inlägg: 39
Blev medlem: sön aug 15, 2010 4:39 pm
Ort: Stockholm
Kontakt:

Re: Seglingsvänner sökes

Inläggav s20 » fre jul 13, 2018 12:10 am

Du har PM/C
www.nedskrivet.se , min hemsida med en hel del tankar kring båtlivet

andgustav
Silvermedlem
Inlägg: 39
Blev medlem: tis sep 22, 2015 2:05 pm

Re: Seglingsvänner sökes

Inläggav andgustav » ons jul 18, 2018 8:57 am

Hej!
Du får gärna bolla erfarenhet med mig. Jag har seglat en del i många år och idag har jag stort intresse för b l a kappsegling. Vad är det för båt du har? Vilken kompetens har du när det gäller segling, säkerhet och navigation?
Anledningen varför jag frågar är att jag håller på att vidareutveckla mig som funktionär och vi prioriterar säkerheten väldigt högt. Om du ska ha med vänner på en s k långsegling ska ni kuska runt en del först i skärgården och se till att ni fungerar tillsammans. Du är varmt välkommen att höra av dig.
Skicka ett PM till mig tack!